Videografie de nunta. Noi va ajutam sa va spuneti povestea prin imagini si sunet.

Majoritatea clientilor isi rezerva data evenimentului cu 6-12 luni inainte. Nu uitati ca putem sa fim prezent doar la un singur eveniment intr-o zi si odata ce suntem rezervati, suntem rezervati, asa ca nu ratati. Odata cu rezervarea din timp sunteti imuni la orice  crestere a pretului, noi de fiecare data onoram exact ce am stabilit pana la cel mai mic detaliu. Toate acestea fiind zise, verificati data evenimentului chiar daca este la cateva luni distanta, niciodata nu stiti cum se iveste norocul.

NU! Putem sa fim prezenti doar la un singur eveniment pe zi, pe toata durata acestuia. 

Noi lucram intr-un mod relaxant si foarte prietenos. Nu vrem sa directionam ce se intampla sau sa deranjam, nu vrem sa va retinem fata de invitati deoarece stim cat de importati sunt pentru voi. Noi filmam lucrurile asa cum se intampla, vrem sa fie natural. Noi vrem sa va distrati, sa va simtiti bine in ziua evenimentului si sa ne ajutati sa cream o poveste de neuitat. 

Desigur, putem sa ne deplasam in orice oras din tara. 

Da, va rugam sa ne contactati pentru a discuta asta.

Iubim ceea ce facem asa ca pretul este pe eveniment, in medie prezenta noastra pentru un eveniment, mai exact o nunta este intre 13-17 ore. 

Da, puteti sa ne contactati pentru a discuta despre asta.

Dupa ce va hotarati, data evenimentului se poate rezerva in urma semnarii unui contract si achitarea unui avans. Dupa aceasta procedura puteti fi siguri ca vom fi alaturi de voi in cea mai asteptata zi din viata voastra.

Este foarte simplu, 50% la sfarsitul eveniemntului si 50% la predarea materialelor finale.

Termenul general de livrare este intre 15 si 60 zile, acesta poate varia in functie de amploarea evenimentului.