Cele mai importante momente adunate toate intr-un singur videoclip plin de sentimente si emotii.

Amintirile sunt nepretuite, sunt cele mai frumoase si importante momente de care ne amintim cu zambetul pe buze.

- Povestea voastra transpusa perfect intr-un videoclip -

Suntem constienti ca doar o singura data in viata aveti parte de momentele, emotiile, trairile si sentimentele din ziua nuntii. Datorita acestui fapt, scopul nostru este sa ne asiguram ca dupa ziua evenimentului veti ramane cu imagini care sa reflecte propria voastra poveste despre care sa va amintiti peste multi ani si sa resimtiti  sentimentele din ziua evenimentului.

 

- Servicii oferite -

 • - Despre mine -

  Primul lucru pe care vreau sa-l spun despre mine este ca imi place lucrul bine facut, imi place calitatea, nu cantitatea, urasc extrem de mult vorba „lasa ca merge si asa“. Tot timpul unde este vorba de implicarea mea indiferent de nisa, ma straduiesc sa iese cel mai bun rezultat posibil. Imi place extrem de mult, pot sa spun ca ador meseria pe care o fac, ador sa imi folosesc creativitatea si imaginatia in scopul crearii unei povesti plina de sentimente si trairi.

  Din momentul in care cineva a avut incredere sa-mi aleaga serviciile sunt dator sa ma asigur ca vor beneficia de cel mai bun rezultat posibil pe care pot sa-l ofer.

  Respectul si seriozitatea inseamna foarte mult pentru mine, sunt foarte sociabil si deschis la orice sfat sau propunere.

- Portofoliu -

 • what's a soul mate? - CATALIN & MIHAELA

 • it's all about happiness - ALEXANDRA & VALENTIN

 • take my hand - RAMONA + IONUT

 • wedding moments - ROBI & LORI

- Parerea clientilor -

 • Emotii, lacrimi, fericire, toate surprinse in imagini de poveste! Profesionalism, pasiune, daruire, comunicare, imaginatie! Acesta e Daniel, recomand cu toata increderea!

  Catalin & Mihaela Stelea Videografie de nunta
 • Din moment ce l-am cunoscut pe acest tanar minunat am zis ca este un om vesel si profesionist de care avem nevoie. Recomand cu cea mai mare incredere ca nunta sa iese perfect!

  Robi & Lori Popescu Videografie de nunta

- Contacteaza-ma -

Sa vorbim despre mult asteptatul eveniment si cum putem impreuna sa-l transformam intr-o poveste de neuitat.