• Emotii, lacrimi, fericire, toate surprinse in imagini de poveste! Profesionalism, pasiune, daruire, comunicare, imaginatie! Acesta e Daniel, recomand cu toata increderea!

  Catalin & Mihaela Stelea Videografie de nunta
 • Cand te pregatesti pentru cea mai frumoasa zi din viata ta si vrei ca totul sa iese perfect, te gandesti ca fotografia si videografia sunt chestiile cele mai importante, pentru ca asa poti sa retraiesti minunatele momente. Asa am facut si noi, am cautat si l-am gasit pe Daniel. A facut in asa fel incat imaginiile au prins viata , aparatul este doar un accesoriu, pasiunea, respectul si imaginatia sunt esenta unei lucrari reusite. Din moment ce l-am cunoscut pe acest tanar minunat am zis ca este un om vesel si profesionist de care avem nevoie. Recomand cu cea mai mare incredere ca nunta sa iese perfect!

  Robi & Lori Popescu Videografie de nunta
 • Avandu-l pe Daniel ca si videograf la nunta noastra a fost alegerea PERFECTA. Am vazut in el un adevarat profesionist si un om extrem de talentat. Colaborarea noastra a descurs cat se poate de frumos. Iti multumim din suflet ca ne-ai fost alaturi in cel mai emotionant moment a vietii noastre de pana acum. Asteptam cu nerabdare restul videoclipurilor si te recomandam cu toata incredere.

  Diana + Andrei Cotoarba Videograf de nunta
 • Pustiul asta este extrem de talentat, dedicat si pasionat de munca lui. A surprins cele mai frumoase si emoționante momente la nunta noastra! Multumim, Daniel pentru tot! Iti dorim mult succes pe mai departe si sa ajungi cat mai sus! Recomandam cu toata increderea! Alexandra si Adrian Ciuta

  Alexandra si Adrian Ciuta Videograf de nunta